Decrotech BV is het voorraadhoudende technische handelsonderneming in leidingsystemen!

Historie
In 1984 is de onderneming gestart onder de naam Van Denzen’s Handelsonderneming, maar sinds 1987 opereert het bedrijf onder de 
naam Decrotech.

Decrotech is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier op het gebied van kabelbescherming voor oa. Cai & telecom, binnen- en buitenriolering, hemelwaterafvoer, drainage, drukleidingen voor water en gas, perslucht, afscheiders, HDPE,  pompen en slangen, koper, dakbedekking, verpakte bouwmaterialen, gereedschappen en bedrijfskleding.
Ruim 10.000 artikelen kunnen uit voorraad door heel Nederland geleverd worden. 

Opdrachtgevers
Tot de opdrachtgevers van Decrotech behoren de overheid en de (semi-)overheid. Met zo’n twintig gemeenten onderhoudt de onderneming goede contacten, waaronder Leiden, Voorschoten, Sassenheim, Amsterdam, Heemstede, Wassenaar, Breukelen en Lisse, maar ook met Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland, het Zuid-Hollands Landschap en Dunea. Tevens levert Decrotech aan KPN, Essent en NUON, aan diverse installateurs en aan directies van (attractie)parken.
Een groot deel van de opdrachtgevers bestaat uit aannemers, waaronder de BAM, Baas bv, Dura Vermeer, Van Voskuilen, Van Gelder KLM, Visser Smit Hanab.

Referenties
-De onderneming levert aan de KPN, Ziggo en andere communicatie aanbieders kilometers mantelbuis ten behoeve van het glasvezelnet. 
-In samenwerking met Van Gelder plaatste het bedrijf diverse IBA’s, dit als gevolg van de milieuwetgeving.
-Een ander onderdeel van de milieuwetgeving schrijft voor dat ook woonboten op het riool moeten worden aangesloten. Decrotech heeft hier al enige jaren ervaring in, onder andere door aansluitingen in Leiden, Rijnsburg, Haarlem, Sassenheim en Zwolle.

Bedrijfskleding
Niet alleen een groot aantal bedrijven in de regio wordt door Decrotech voorzien van bedrijfskleding, ook grote, landelijk opererende bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding, geleverd door Decrotech BV.

Groei
Grote productkennis, het gericht inspelen op de wensen en behoeften van de klant, het brede assortiment, waaronder 2500 eigen haspels, en een goede logistiek, waaronder een snelle levering wordt gegarandeerd, zijn enkele redenen voor het succes van de ISO 9001 gecertificeerde onderneming.
Omdat door bedrijfsgroei en uitbreiding van het assortiment het oude bedrijfspand niet meer voldeed, verhuisde de onderneming in december 2003 naar een andere locatie op het industrieterrein Gravendam.
Met een ruimer pand met een oppervlakte van 3300 m² kan Decrotech de toekomst nog steeds met vertrouwen tegemoet zien.

MVO
Decrotech heeft als doelstelling om zich in te zetten voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Zo rijdt de directie in Hybride auto’s en rijden de vrachtwagens met een mengsel van AdBlue.
Door de toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de Euro V-norm.
De verlichting op het opslagterrein is energie zuinig en sinds december 2014 is de verlichting inpandig van LED voorzien.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen